Modern géppark,
megbízható és rugalmas szolgáltató

Kényelmes és tiszta buszaink tapasztalt söfőreinkkel állnak ügyfeleink rendelkezésére. Tekintse meg gépparkunkat, tudjon meg többet rólunk!

Géppark

Kis létszámú családi vagy baráti utazást szervez, vagy egy egész iskola összes dolgozóját és diákját szeretné utaztatni? Állunk rendelkezésére!

60 fős buszok

60 fős buszaink alkalmasak osztálykirándulások, nagy létszámú színházlátogatások, sítúrák vagy többnapos bel- és külföldi utazások lebonyolítására. 60-nál több utas esetén a létszámnak megfelelően több buszt biztosítunk.

8 fős buszok

Legkisebb járműveinket családi vagy baráti rendezvényekre, lány- és legénybúcsúkra, kis létszámú sportcsapatoknak ajálnjuk vagy abban az esetben, ha 60-nál több, de 70-nél kesvesebb személyt szeretne utaztatni.

20-30-40 fős buszok

Legkisebb és legnagyobb buszainkon kívül különböző ülésszámú járművekkel állunk rendelkezésére. Rendezvényre való utaztatásra, egy – vagy többnapos utakra, koncertekre 300 főig tudunk járművet biztosítani.

Buszok munkásjáratoknak

Szerződött munkásjáratoknak igény szerint biztosítunk különböző ülésszámú buszokat. Járműveink kényelmesek és mindig tisztán érkeznek a helyszínekre. Munkásjáratot indítana? Keressen minket bizalommal!